Rdeča glina – telo

Konjac gobica za telo z dodatkom francoske rdeče gline rastlinskega izvora namenjena suhi, zreli in občutljivi koži

Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega telesa.

Gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske rdeče gline. Primerna je za suho in zrelo kožo, ki potrebuje revitalizacijo. Konjac gobica z dodatkom francoske rdeče gline omogoča temeljito čiščenje, nežen piling in vrača elan utrujeni koži. Njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Redna uporaba gobice za telo pomaga zmanjšati vraščene dlačice in ohranja kožo gladko in prožno.

Konjac gobica za telo z dodatkom francoske rdeče gline je ergonomsko oblikovna s 6 ”valovi” in široka približno 13,5 cm ter kot nalašč za uporabo pod tušem ali v kopalni kadi. Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.

Njeno uporabo priporočamo tudi po sončenju ali pri koži močno poškodovani od sonca, strijah in popokanih kapilarah.

Glavna sestavina: Francoska rdeča glina

Francoska rdeča glina je zelo bogata z železovim oksidom, spodbuja cirkulacijo in vrača koži zdrav sijaj. Po naravi je bogata z mikroelementi in pomaga odstranjevati s kože poroženele celice ter pospešuje proces obnavljanja.

konjac-gobica-za-telo-z-dodatkom-francoske-rdece-gline

Učinki

Temeljito očisti kožo nečistoč, izločenega odvečnega sebuma in poroženelih celic. Z masažo spodbuja mikrocirkulacijo in obnavlja kožo. Koži podari naraven zdrav lesk. Ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, zato je primerna tudi za občutljivo kožo. Redna uporaba gobice za telo pomaga zmanjšati nepravilnosti na koži, vraščene dlačice in ohranja kožo gladko in prožno.

Lastnosti izdelka

Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vam ter okolju

Način uporabe

Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo, tako da jo sploščimo med dlanmi (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo in čistimo kožo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo shranimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji dodamo čistilni izdelek oz. milo, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikati

  • Vegan
  • Cruelty-Free

Proizvajalec:

The Konjac Sponge Company Ltd