BREZ DODATKOV – TATTOO

100% naravna Konjac Tattoo gobica, brez dodatkov namenjena čiščenju in negi tetovaž.

Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega kože.

Z našo novo Konjac  Tattoo gobico lahko nežno očistite svoje novo tetovirano območje, ne da bi pri tem povzročili kakršno koli draženje ali poškodbo vaše nove mojstrovine.

Konjac Tattoo gobica je narejena iz naravnih rastlinskih vlaken konjac gomolja, je pH uravnotežena in bogata z minerali. Zahvaljujoč edinstveni mrežasti celični strukturi, gobica nežno drsi po koži in odstranjuje umazanijo, kri in plazmo. Obenem gobica pomirja prizadeto območje in pomaga zmanjšati verjetnost nastajanja velikih krast in brazgotin.

Gobico uporabite enkrat ali dvakrat na dan v prvih nekaj dneh celjenja (pred nastankom krast ali luščenjem). Vaša koža bo ostala čista in navlažena, saj gobica koži ne bo odvzela naravne vlage in maščobe, za razliko od večine drugih izdelkov.
Naša 100% naravna specializirana tattoo gobica ne vsebuje barvil, aditivov in dišav. Je zelo preprosta za uporabo, higienska in se s 5 minutnim prekuhavanjem v vreli vodi zlahka sterilizira po uporabi.
Ob nastanku nove plasti kože, bo gobica pomagala očistiti in negovati novo nežno in občutljivo kožo, brez uporabe mila, ki bi lahko dražilo ali izsušilo prizadeto območje.

Glavna sestavina: 100% čista Konjac vlakna

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju  (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Lastnosti izdelka:

Je brez umetnih barvil in aditivov, 100% naravna, pH uravnotežena, primerna za občutljivo kožo, hipoalergena, idelana za čiščenje svežih tetovaž, zmanjšuje možnost nastanka velikih krast pri svežih tetovažah in je prijazna vam ter okolju.

Način uporabe

Gobico namočimo in pustimo, da se popolnoma prepoji s svežo, čisto vodo. V mokrem stanju postane gobica zelo mehka in prožna.  S krožnimi gibi in zelo rahlim pritiskom nežno čistimo kožo. Tetoviranega področja nikoli ne drgnemo in gobice nikoli ne uporabljamo, če še ni popolnoma prepojena z vodo in mehka. Uporaba mil in čistilnih sredstev ni potrebna. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken) in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Gobice nikoli ne puščamo v zaprti tuš kabini ali v vodi, saj bo tako hitreje razpadla. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Ko se gobica posuši, se skrči in postane trda – pred naslednjo uporabo je namočite, da se prepoji z vodo in zmehča. Svetujemo uporabo 1x do 2x dnevno v času celjenja tetoviranega predela kože. V primeru pojava krast in luščenja kože, prenehajte z uporabo dokler se ne pojavi plast nove kože. V malo verjetnem primeru iritacije/draženja kože, prenehajte z uporabo. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Sestavine: Naravna rastlinska vlakna gomolja konjac

Certifikati

  • Vegan
  • Cruelty-Free

Proizvajalec:

The Konjac Sponge Company Ltd

Nagrade

2016 – The Janey Loves Platinum Awards – Winner 2016