Otroška

Izdelana je posebno za dojenčke in otroke. Primerna je za čiščenje nežne in občutljive otroške kože brez dodatnih čistilnih izdelkov. Ima izredno vpojnost in zadrži svojo 10-kratno težo vode, tako da omogoča enostavno in naravno kopanje ter pranje las. Je mehka, čista in nežna, idealna za najobčutljivejšo mlado kožo.

Široka je 9,5 cm in ergonomsko oblikovana, da se prilega v dlan, zato je enkratna za kopanje otroka.

Samo z vodo omogoča vrhunsko naravno nego kože, brez škodljivih kemikalij.

Glavna sestavina: 100% čisti Konjac

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Konjac gomolj je 100% razgradljiv in trajnosten. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče. V japonski tradiciji so Konjac gobice prisotne že vrsto let in prvotno so bile namenjene prav negi občutljive otroške kože.

konjac-gobica-za-dojencke

Učinki

Temeljito očisti kožo nečistoč. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo. Ne poškoduje občutljive otroške kože in je neabrazivna.

Lastnosti izdelka

Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vašem otroku ter okolju.

Način uporabe

Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo hranimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Gobica se bo skrčila in strdila, ko se bo posušila, zato jo vedno dobro namočite in pustite, da se prepoji z vodo, pred ponovno uporabo. Obrabljeno ali poškodovano gobico zavrzite, lahko pa jo tudi kompostirate. Gobico lahko tudi dezinficirate, in sicer jo potopite v vrelo vodo za 3-5 minut.

Certifikati

  • Vegan
  • Cruelty-Free

Proizvajalec:

The Konjac Sponge Company Ltd